ÖRONPROPPAR IS MY THING

Godkväll på er !
Jag tar just nu en paus från läxboken och sätter mig här med gott samvete. haha, nej jag måste egentligen plugga  .... MEN DETTA GÅR SNABBT ! Idag har jag jobbat, första dagen och den gick över förväntan må jag säga :) Tillsammans med min kusin och hans kompis satt jag på ett slags lager (fett läskig stor skräckfilmslokal) vid ett litet bord och sorterade öronproppar ifrån Swedsafe :thumbup:

Vi satte igång vid 9 imorse och jag hem vid 1, och allt jag gjorde var att sitta vid det där bordet med grabbarna o snacka med mera, käka mackor med nutella och rensa proppar i ett par timmar, och jag får betaaalt för det. Nice.

Fast, jag känner nu att jag håller på zatt bli sjuk. hahah, det blev jag senast jag gjorde det också. Är det materialet kanske ? Där var rättså kallt, trots att vi hade värmefläkt och allt vad faster gav oss ;)
Så, imorgon ska jag ha litta värmare kläder, kanske en banan hänger med i väskan ? :love:

En bild på hur jag såg ut i går på kalaset


en säkert, sakta fram, skaffar jag mer och mer mittbena. För att jag är trött på att luggen iiiinte vill ligga som jag vill, så jag har lite av en blandning nu, för att vänja mig. Men, jag måste sova med flätor för mittbena är bara snyggt om håret är lockigt. Jag vet inte ...
Vad tycker ni om mittbena på mig ? Man ser inte det så tydligt på bilden, inte alls nu när jag tänker efter. Nej, nu ska jag äta sen väntar läxböckerna ! Puss på er !


OCH ANTON OCH EDDIE, JAG ÄLSKAR ER, PUSS, HATA MIG INTE :D