BORTA BRA, HEMMA BÄST

Ni hörde rätt, jag är tillbaka i Sverige ! Efter att ha slappat i Kroatien så känns det riktigt skönt att få vara tillbaka ! Jag har saknat mina vänner väldigt mycket (ovanligt känslig har jag varit) Jag har pratat i telefon i Johanna, cassi och Robin. Jag träffade Johanna nu ikväll, eftersom jag bor så nära henne. Så jag sprang hem till henne. Jag gav henne sin present från Novigrad, i Kroatien där jag bodde. Hon verkade bli rätt glad, jag var bara tvungen att köpa den till henne. En nyckelring, en rosa sjöhäst i fina detaljer. Jag tänkte direkt på Johanna när jag såg den ! 
Hon + Cassi och Nelly ska till Liseberg i Göteborg med Johannas familj imorgon. De ska åka tidigt och vara iväg hela dagen, så jag orkade inte följa med eftersom jag kom hem ikväll. Ja, och dels har jag inte råd eftersom min öronproppslön verkar komma i augusti ...
 
Så imorgon ska jag träffa saknade älskade underbara Robin, som jag tänkt så mycket på om nätterna, när jag har varit kinkig och velat ha honom där så han kunde hålla om mig. Inget bestämt än, men jag hoppas vi kan träffas, eftersom vi båda har så mycket att berätta ! Jag ska lägga ut bilder imorgon, för bilderna är kvar på kameran. 
 
Tänk, det är snart bara 20 dagar kvar till den nya skolan, de nya kompisarna, det nya allting. Jag hatar sånt, men det ska bli roligt. Som tur är har jag redan träffat min klass, då känns det lite lättare ! 
en videokamerabild från första kvällen, första doppet