MYCKET IGÅNG, ÄNNU MER PÅ GÅNG

då har första riktiga veckan i 3:an dragit igång! Dagen har innefattat info om GY- abetet som vi ska försöka komma igång med så fort som möligt. Dagen har gått hyffsat fort men jag har känt mig sådär faktiskt. Så otroligt många tankar som ska rymmas på samma ställe. 
 
Efter skolan följde Emma med mig till Woody så jag skulle kunna köra henne hem. Var faktiskt rätt skönt att få höra hennes kommentar om min körning, med tanke på att det närmar sig med stormsteg så vill man få all feedback man kan få. 
 
Imorgon börjar jag inte förän 11, hur skönt som helst. Och det är heller inte vaaad som helst som väntar då, utan vårt första riktiga möte inför resan till Kina, som också skrämmande nog närmar sig med stormsteg. I alla fall hoppas jag på mer information om datum, visum och framför allt mer specifikt vad vi ska göra, så kan man förhoppningsvis kanske komma igång med GY-arbetet. 
 
 
Vi tog även klassfoto idag, så här är det gamla. Undrar hur det nya blev, för jag hade helt glömt bort det. Hade dessutom sovit borta och endast packat myskläder. Som tur var hade jag varit på nästkusin Almas 8-årskalas innan, så jag kunde ha kalaskläderna på mig i alla fall. Det får bli som det blir!