ADORABLE ELEPHANT

Idag har varit en bra dag. 
 
Hade sovmorgon, så gjorde mig en rejält god frukost och åt den i soffan samtidigt som jag läste min bok. Tog tåget in till skolan och åt lunch där med Monica och Emma och Clara. Hade sedan bara en lektion i religion och sedan var franskan inställd (förlåt kära franskalärare, men det gjorde min dag att få en ledig eftermiddag) Tog alltså tre tidigare tåg tillsammans med Alice, och gick inom ICA o köpte lite gott som jag sedan mumsade på medan jag fixade med mina gymnasiearbets-slutsatser. 
 
När plugg-orken förtvinade, slutade det med att jag satt o sökte på söta elefant-bilder. Detta är min nya bakgrundsbild, visst blir man glad?! Bara kolla på den ♥
 
 
Haha, har nu suttit med mamma och kollat på lite utbildningar. Har hittat den perfekta, som kommer att bli mitt förstahandsval. Ska bara invänta lite svar från personer på universitetet osv. Ganska sjukt hur taggad man kan bli på sin framtid bara genom att läsa om en utbildning?! Vill bara iväg nu!! 
 
Men först ska jag dansa. 
 
Imorgon är jag ledig, men ska vikariera på mammas skola och ta hand om en 3:e klass hela dagen, haha lite spännande! Får väl påskpynta med dem eller nåt! Sen ska jag ta mig hem till Honom och ta hand om sjuklingen. Ganska skönt att känna att man har kontroll över sina skoluppgifter för tillfället!