YOU'RE SIMPLY THE BEST

Hej ! Här sitter jag i träningskläder och är redo för kvällens träning. En liten nervös mage har jag inför morgondagen då jag ska iväg till Tyskland med damlaget på träningsläger. Jag har packat det mesta, har bara småsaker kvar. Bland annat powerade och godis, som jag ska försöka köpa ikväll. Jag och Johanna ska kanske till Robin ikväll, så vi klarar oss utan varandra sen !
Så ja, gött med påsklov nu ! Nej, men jag har väl inte riktigt förstått det än, att Cajsa nej du ska inte till skolan imorgon ! Vilket jag alltid är annars !
På tal om det har skoldagen varit bra. Jag har varit glad och allt har flytit på bra. Chill på idrott, nptest på matten, film på no:n sen gjort några uppgifter och läst början på Fatta Eld med Jossan :)
Det är så härligt varmt ! Men det blåser rätt mycket, så man får håret i ansiktet :( Åh, jag måste gå och lägga mig i tid inatt (vilket jag inte kommer o göra ändå) men jag ska upp tidigt tidigt tidigt imorgon bitti. Vid hlav 7 åker vi iväg i små söta bussar från hemköp. Sen kommer jag hem söndagkväll vid 5-6 tiden.
Jag har en sprittlande glad känsla i varje del av kroppen. Jag blir helt varm och så glad av att vara med dig.
Allt du gör, allt du säger, allt du är tänker jag hela tiden, jag lägger det på minnet och spelar upp det som en film när jag känner mig ensam eller helt enkelt saknar dig. Vilket jag gör hela tiden. Jag vill vara med dig hela tiden. Du gör mig galen, helt jävla galen.