KÄNNER LIVET I MIG

Allt är för bra nu. 
 
Lund med Marika under gårdagens natt går inte att förklara. Det var så himla bra! Kom ner till Lund vid halv 8, vi tog oss till en bar och tog ett glas tillsammans. Vi hade så mysigt. Lagom till vi kom till Mejeriet hade kön redan försvunnit in, så vi slapp köa och stå ute i kylan. Mejeriet är en jättefin lokal, påminner mig om en jazzklubb av nåt slag? Alina Devercerski var support. Jag och Marika stod i mitten av ståplatsernas folkvimmel och "flyttade på oss", haha. Ellen och Elin stod allra längst fram vid staketet. Innan Maggio började spela gick vi till baren och förberedde våra halsar att skrika sig hesa. 
 
Veronica Maggio spelade och jag var i Nirvana under hela spelningen. Hon är en himla fin människa, och har en historia som man gärna vill lyssna på mellan låtarna. Hon körde både nytt och gammalt. Hon spelade också en alldeles sprillans ny låt, den har inte ens kommit ut på Spotify ännu. "Storma tills vi dör" och den var sååå fin. Bara titeln är älskvärd? Så bra. 
 
Vad som inträffade efter hela spelningen, hade jag inte riktigt räknat med... Elin har en släkting som jobbar backstage som crew. Han fick syn på oss och bjöd upp oss bak scenen. Vi fick träffa alla scenarbetare och musiker. Han frågade om vi ville träffa Veronica, och jag tror svaret var rätt så självklart. Vi fick gå upp i hennes loge, där stod hon och bemötte oss alla med en varsin kram och autograf. tjejerna tog bilder med henne också, men jag hade inte min mobil på mig så jag fick ingen bild. Men, hon har en jättefin tatuering på armen "Bosse" som är hennes son. Jag sa att jag skulle tatuera in "storma tills vi dör" och hon sa att det var en fruktansvärt bra idé. 
 
Vi hann precis med vårt tåg tillbaka till Hässloholm, men sen var Olivia så otroligt snäll som körde oss hem från Hässleholm halv två natten, eftersom tågen hade slutat gå. 
 
Kvart i två låg jag i min säng, tröttlös och med en enorm dunkande smärta i mina fötter. Jag var som hög av alla intryck och denna otroliga upplevelse. Har det verkligen hänt? Är det sant? Ja, det är så sant det bara kan bli. Så himla bra var det.