SEPTEMBERSTORM

Go'kväll vänner, 
Idag har jag samlat på mig en ny erfarenhet → tysk filmproduktion. 
Japp, pilen lät dig läsa alldeles sanningsbaserad fakta. 
 
Klockan 9 imorse cyklade jag ner till Skeppsbrogatan och mötte ett tyskt filmteam under namnet Bravaria Production som tidigare sagt, är från Tyskland, staden München för att vara exakt. De är i Sverige, mer korrekt Kalmar och på Öland för att spela in det 64:e avsnittet av filmserien Inga Lindström, som lite osäkert kommer gå under namnet Septemberstorm. 
 
Min position i detta happening var att spela en 20-årig flicka/kvinna (välj åldersmåttet för en vuxen kvinnlig människa själv) som tillsammans med sin tjejkompis går på stan utanför "Söderbergs favoriter". Även utanför ortonologiska institutet. Som ni märker så har jag ingen stor roll, rättare sagt ingen roll alls, utan idag var jag bara en helt hederlig statist i egen hög person. Men en stolt sådan, ska ni veta. Jag frös och hade glömt mitt älskade läppbalsam hemma, så jag var lite grinig. Men det hindrade inte mig från att se denna upplevelse som en fantastisk lärorik dag. 
 
Filmen kommer att börja visas i Tyskland under Januari månad, och kommer att kunna nås i Sverige på den fina webbsidan Youtube ca ett halvår efter den tyska premiären. För er som är intresserade av att se resultatet! Som ni förstår är jag så illa tvungen, man vill ju veta om man satte sina repliker, liksom. 
 
Efter min lilla dag som skådespelare sällskapade jag Annie vid biblioteket, och cyklade vid 6-tiden hem för att koka ihop en smarrig Kvällsmat (som för övrigt tydligen endast är ett skånskt ord???) Samtidigt som mina öron njöt till mina vänners röster på Radio Shore läste jag ett par sidor i en kurslitteratur. Men nu är jag trött på det, så endast radio och kanske en varm dusch får avsluta denna dag? 
Imorgon ska jag upp lika tidigt och komma till UB tidigt för att studera med mina fina vänner. Eller bara Annie. Vi får se. 
Go-natt vänner