MIN FAMILJ PÅ BESÖK

I går kväll kom hela högen hemifrån huset i Skåne på besök här i Kalmar. Eftersom jag skulle i väg och sända radio, fick jag snabbt och lätt slänga in dem och alla grejer som de hade med sig i min lägenhet, och sedan ta bilen bort till skolan. 
 
Sända radio: Sjukt kul. Jag gästade Hannes och Evelinas program, "höna av en fjäder" där deras premiärprogram handlade om Sveriges olika dialekter. Jag fick då representera en av många skånska dialekter! Efter radioprogrammet kom jag hem till mammas pastasallad och kyckling ♥
 
Imorse vaknade jag upp i ett hav av sängar och kuddar och täcken. Framför allt kryllade det av familjemedlemmar i min lilla etta. Men det är bara mysigt!! Jag serverade mina systrar med varm oboy och mina föräldrar med snabbkaffe deluxe (men det verkade inte smaka så deluxe enligt min mor) 
 
Jag tog mina syskon på en bilfärd runt Kalmar medan mina föräldrar målade gjorde min orangea hall vit. Sedan åkte vi till Öland! Min kära vän Clara, som är bosatt på Öland visade oss runt på hennes vackra gård. Vi brummade sedan vidare norrut på solen och vindens ö, till Borgholm! Vi besökte Borgholms slott som jag nu ska skriva ett reportage om! (åk dit, du kommer inte ångra dig) 
 
Efter att ha klämt en hamburgare på Max, åkte vi till Giraffen och köpte lite verktyg, cykellampor och annat dylikt. Nu är hallen snart redo att dekoreras med spegel och annat smått och gott.
 
Det går rykte om att farsgubben ska bjuda på middag ute i kväll? Kalmar stadskärna på kvällen → SÅ FINT.