VARFÖR SKYNDA PÅ

Sitter i min stora säng med musiken högt på i rummet. Jag är kissignödig, och har ont i huvudet men orkar inte gå upp och göra nåt åt det. Hurra för latheten !
På tal om det får det snart bli skärpning med fettoavtalet. Igår åt jag ett antal för många pepparkakor hos Johanna. Tidigare på dagen köpte Monki en subkaka till mig och tvingde i mig den ..
Även idag när jag var kvar i skolan med mina kamrater pga föräldramötet om Stockholm och vi skulle äta, så blev det subway. Jag köpte en kaka till bara för att jag kunde, liksom. jag ville aanvända mitt sånt coola mecenat kort!
I början av veckan hade mamma satt igång julbaket när jag kom hem, så då smakade jag lite också .. Fikade med al qaida och Elma i Kristianstad i fredags också. ....... NEJ NU SÅ ÄR DET SKÄRPNING HÄR.

Ja, föräldramöte om Stockholm, fuck the what tänker ni ? Så enkelt som att våra föräldrar kom till skolan och lyssnade på våra redovisningar om vad vi hittade på i Stockholm för några veckor sedan. Älskar sånna här tillställningar. Så mysigt att stanna kvar i skolan ibland så också :)

Ska börja läsa en bok på engelskan, " About a boy" så jag få väl påbörja den ikväll. Vi har filmen hemma, haha. Nej, jag ska läsa den ... inte fuska.
Vi hade zumba idag på idrotten, och fy fan vad kul det var !!!!!!!
Verkligen min grej att svinga på höfterna mina.