LES MISÉRABLES

Vi fick tag i biljetter till musikalen igår kväll! Vidar känner en som har en av huvudrollerna, därför ville han såklart väldigt gärna gå. 
Vi tyckte den var fantastiskt bra, jag har varit på en del musikaler, men inte på den här professionella nivån. Och som alltid efter en föreställning, vill jag ju nu byta karriär till musikalartist. 
Efteråt mötte vi upp Emil, Vidars kompis, så tog han oss på en pubrunda. Vi besökte bland annat Den småländska kolonin, mycket trevligt ställe. Inte det vanliga utan lite annorlunda. Vi gick även till Pipes, som också det var väldigt trevligt. De hade nattmeny, och det var väldigt uppskattat med några nachochips där framåt halv två på natten. 
 
Vi tog lite sovmorgon och har precis ätit frukost. Det fanns sååå mycket att välja mellan, och jag vill ju smaka allt gott. Blev alltså väldigt mätt, så vi ligger och degar oss lite nu i sängen. 
Idag ska vi hinna med ett ärende på Systemet, men vi ska även få lite plugg gjort båda två. Så vi ska sätta oss på något café senare tänkte vi. 
Och ikväll vankas fest hos Emil! Hinner säkert med lite shopping där emellan någonstans också. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: